De open dag voor Bouwplein Renesse is verplaatst. De allereerste open dag  op het Bouwplein in 2019 was een groot succes! Daarom hebben we er voor gekozen om deze traditie voort te zetten en een volgende editie te organiseren.

Aanvankelijk stond de tweede open dag  gepland op 20 juni 2020. Door de omstandigheden met het Covid-19 virus hebben we de open dag inmiddels verplaatst naar zaterdag 19 juni 2021.

Dat betekent dat de ondernemers van het Bouwplein aan de Duinzoom in Renesse op zaterdag 19 juni 2021 voor de tweede keer gezamenlijk een open dag organiseren. Om iedereen te laten weten welke bedrijven er op het Bouwplein zijn gevestigd en wat zij te bieden hebben. Het publiek is die dag van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen.

Er zal van alles georganiseerd worden voor jong en oud. Zoals spelletjes voor de kinderen en een springkussen. Ook voor de volwassen zal er genoeg te zien en te doen zijn. Op de hindernis baan kun je al je energie kwijt. Verder zullen er ook diverse Foodtrucks aanwezig zijn om je te voorzien van een heerlijke versnapering. Dit alles natuurlijk mits dit tegen die tijd weer mogelijk is.

De deelnemende bedrijven  zijn:

Kortom we ontvangen je graag op ons Bouwplein aan de Duinzoom in Renesse. Entree is gratis en iedereen is van harte welkom!