One-stop-shop voor alles rondom bouwprojecten

Bouwmaterialen voor de vakman

We zijn de vaste bouwpartner, door alles te leveren voor elk project; of je nu hout, afbouwmaterialen of gereedschap zoekt. Met 38 vestigingen is BouwPartner hard op weg een van de grootste groothandels in professionele bouwmaterialen te worden.

Niemand weet meer van bouwen en afbouwen dan BouwPartner. We kennen de regio, we kennen mensen en we weten welke materialen het beste werken. BouwPartner Renesse, een bouwspecialist voor de aannemer, ZZP-er, professionals en particulieren. Ooit zijn we begonnen als een bouwmarkt vooral gericht op bouwmaterialen voor de professionals. De laatste jaren hebben wij ons assortiment echter steeds meer uitgebreid richting de particuliere markt. Met de auto kun je gemakkelijk over ons buitenterrein de drive in inrijden om zo jouw materialen gemakkelijk in te laden met 1 van onze medewerkers.

Boels verhuur

Heb je de juiste machines en gereedschappen niet bij de hand? Wij hebben een gedeelte van de Boels apparaten op voorraad staan.

Via Bouwpartner verhuur kun je gemakkelijk online jouw reservering maken.

Aangepaste openingstijden feestdagen 2023

BouwPartner Bouwmaterialen Renesse Bouwplein Duinzoom, Kop van Schouwen-Duiveland

Duinzoom 4
4325 HA Renesse
(0111) 46 21 42
bouwpartner.com/renesse

4.500

Bouwmaterialen

±85

Parkeerplaatsen

±20

Medewerkers

4,5

Reviewscore

Laatste nieuws

Bouwplein Winter

©Copyright Bouwplein Renesse® Hét plein met vooruitstrevende bouwgerelateerde bedrijven op de Kop van Schouwen-Duiveland aan de Duinzoom in Renesse | Webmarketing: CONCEPTERIJ