Transport & kraanverhuur voor zand, grond, gebroken puin e.d.

Of het nu gaat om het uitgraven van een chalet, opschonen en vlakken van een terrein, verwijderen en afvoeren van bomen en beplanting, slopen en afvoeren van bouwwerken of het leveren van gecertificeerde grond of zand, Bouwman Transport klaart de klus voor je in een handomdraai.
We zijn al sinds 1932 actief in de kraanverhuur en het grondverzet, dus je gaat in zee met een bedrijf dat beschikt over de nodige kennis en ervaring. Het liefst werken we niet voor je, maar samen met je. Bouwman Transport is een betrouwbaar no nonsens bedrijf dat met je meedenkt.  Wij zijn pas tevreden als jij het ook bent.

Materieel

Voor de uiteenlopende projecten waarvoor je ons kunt inschakelen hebben we allerlei extra hulpstukken, gereedschap en machines. Denk aan een kantelbak, sloopsorteergrijper, bomengrijper, grondboor, hydraulisch sloophamer, vacuüm apparatuur, een stenenknipper, een dompeldomp en een trilplaat. Daarnaast hebben we kunststof rijplaten en opslagcontainers voor de verhuur.

Levering

Niet alleen hebben we het nodige materieel in huis voor transport en grondverzet, ook kunnen we allerlei soorten losgestorte materialen leveren. Dan hebben we het over diverse soorten zand, gecertificeerde grond, compost, schelpen, gebroken puin, grind enzovoort.

Bouwman Transport & Kraanverhuur Bouwplein Renesse

Duinzoom 7
4325 HA Renesse
0620 43 82 78
bouwmantransport.nl

25

Ton kraanwagen

8

Ton midikraan

3-5

Ton minikraan

15

Ton transportwagen

Laatste nieuws

BouwPartner Bouwmaterialen Renesse Bouwplein Duinzoom, Kop van Schouwen-DuivelandBouwplein Renesse
Bouwplein Winter
©Copyright Bouwplein Renesse® Hét plein met vooruitstrevende bouwgerelateerde bedrijven op de Kop van Schouwen-Duiveland aan de Duinzoom in Renesse | Webmarketing: CONCEPTERIJ