Je huis, dat ben jij . . .

Mijn Thuis Renesse is hét adres voor de aankoop van een badkamer,  tegelvloer, kasten en een keuken. Kortom: Alle producten voor jouw interieur, in handen van mensen die verstand hebben van bouwen.

De Mijn Thuis showroom zit middenin de professionele bouwwereld. Vakmensen dus, die hun kennis en ervaring graag voor jou inzetten. Zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de verbouwing en zeker weet dat jouw badkamer, vloer of keuken er perfect komt uit te zien.

Laat je adviseren door een specialist

Mijn Thuis is hét adres voor de aankoop van producten voor jouw interieur (maar ook voor de tuin); in handen van mensen die verstand hebben van bouwen. Specialisten dus, die hun kennis en ervaring graag voor jou inzetten. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de verbouwing of restyling. Kom eens langs en laat je verrassen door de creativiteit, inspiratie en kennis van zaken.

Kom eens langs in onze showroom en laat je verrassen door de creativiteit, inspiratie en kennis van zaken. Wil je graag uitgebreid advies? Dan raden we je aan een afspraak te maken. Hiervoor kun je bellen naar (0111) 46 21 42 of mailen naar info@mijnthuisrenesse.nl.

Aangepaste openingstijden feestdagen 2023

Mijn Thuis Tegels, keukens en badkamers Bouwplein Duinzoom Renesse

Duinzoom 2
4325 HA Renesse
(0111) 46 21 42
mijnthuis@bouwpleinrenesse.nl

1.250

Showroom

±85

Parkeerplaatsen

±7

Medewerkers

±40

Opstellingen

Laatste nieuws

Bouwplein Winter
©Copyright Bouwplein Renesse® Hét plein met vooruitstrevende bouwgerelateerde bedrijven op de Kop van Schouwen-Duiveland aan de Duinzoom in Renesse | Webmarketing: CONCEPTERIJ